Reacties

Dan hoor je het ook eens van een ander

Laura en de Family

Begin Juli 2014- Lagunas de Ruidera - 4 dagen - 2 volwassenen, 1 baby

Toen ik de foto’s zag van de lagunes, wilde ik 'r zo graag naartoe!! Gelukkig was de camper nog een paar dagen beschikbaar, want dat werd een last-minute actie!! Wij wonen zelf in Barcelona, dus het was een kwestie van treintickets regelen naar Valencia en daar stonden Gert en de CAMPER klaar voor onze eerste family-campertrip.. wat SPANNENNND!!!!Lagunas de Ruidera

Gert maakte voor vertrek álles duidelijk, gebruiksaanwijzingen van de camper + routeadvies en staanplaatsen.. daarna even langs de supermarkt om de koelkast te vullen, volle tank tanken en daar gingen we (papa Giovanni, mamma Laura en baby Oliver) op naar t Natuurpark ‘Lagunas de la Ruidera’.. zo’n 250km ten westen van Valencia!

De eerste avond stonden we net buiten Valencia vlakbij de bekende rijstvelden van l'Albufera. Met uitzicht op zee hadden we de volgende ochtend geen douche in de camper nodig.. een duik in zee was voordehandliggender.. heerlijk fris gingen we en route!! We hadden maar weinig dagen, dus zijn we eigenlijk meteen doorgereden naar de lagunes, waar we einde van de middag aankwamen en op een gratis terrein konden staan (olé).. luifeltje uit, stoeltjes en tafel uit de berging gehaald, Oliver in de kinderwagen en we konden aan de borrel Smiling face with smiling eyes.. PROOST!! SALUD!!

 

De dagen erna was het genieten in het park: kayakken (met zn drieën en we zijn er níet uitgevallen), fietsen (jaja, die achterin de camper passen), lunchen met uitzicht op de lagunes (wel netjes achterlaten, hè?) en toch maar besloten op een camping te staan ivm met wc legen enzo (Giovanni zn favoriet, ik mocht filmen..).

Er zijn in totaal 3 campings in het park, Los Batanes is de populairste en Montesinos de simpelste, maar het belangrijkste is dat je er water kan vullen, vuil water kan lozen, de wc kan legen en last but not least de batterij op kan laden. Bovendien heeft het park behalve schitterende landschappen allerlei outdoor activiteiten in de aanbieding, top!

De camper is hartstikke ruim en heeft meer dan genoeg bergruimte, wij hadden zelfs de niet-inklapbare kinderwagen mee!! Hij is ook nog eens een keer helemaal uitgerust met zelfs een kaasschaaf en een hangmat aan boord. We wisten vantevoren ook niet of het nou wel zo handig is om met een baby in een camper te gaan rondrijden maar nu kunnen we het bevestigen; het is helemaal goed. Met de bijgeleverde Maxicosi sliep Oliver als een prins en helemaal veilig. We hebben werkelijk fantastische dagen gehad! Mede dankzij Gert was alles perfect geregeld.. toch wel een fijn idee hè? Nederlanders onder elkaar geeft toch een extra vertrouwd gevoel!!

Dus wij zeggen: CAMPER HUREN IN SPANJE?? DOEN!!!!

GROETJES van Giovanni (chauffeur), Laura (co-piloot) en baby Oliver Jack

PS.- Nog even onze ADVIEZEN voor een zorgeloze camper-trip:

  • check dubbelcheck ALLE raampjes, luikjes, deurtjes en laatjes voor elk vertrek. Zit alles goed dicht??
  • rijd voorzichtig en pas op laaghangende bomen, bruggen, luifels etc.. bij twijfel, vooral níet verder gaan
  • gebruik electriciteit en wáter met beleid (dan sta je niet ineens zonder)
  • gemiddeld 200km per dag vonden wij wel de max
  • GPS hoeft niet op deze route, maar is voor het in- en uitrijden van Valencia wel aan te raden
© 2021 Camper Huren in Spanje | Al vanaf € 50 per dag kun je je camperavontuur beginnen rechtstreeks vanuit Valencia. Voor een optimale gebruikerservaring en voor marketingdoeleinden maakt deze website gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Notice en onze Privacy Policy