Reacties

Dan hoor je het ook eens van een ander

Jan en Eva Broekburg

Eind februari 2014, 8 dagen, 2 volwassenen, 2 kinderen, Hymer 644 alkoofcamper, vanaf Valencia langs de kust naar het zuiden

Op het laatste moment hadden wij besloten om de winterzon op te zoeken in de voorjaarsvakantie (feb/mrt 2014) Na wat Googelen was de beste keus; R’dam - Valencia met Transavia van zondag t/m zondag.Kust Zuid Fam Broekburg

Met de keus voor Valencia kwam de 2e vraag. Waar gaan we overnachten en huren we ook een auto? Aangezien we met onze kinderen van (9/11jr) ook nog wat wilde zien, kwamen we spontaan op de gedachten van het huren van een camper.

Al Googelend; “camper huren in Spanje” kwamen we uit bij de website van Gert, die zijn camper verhuurt vanaf Valencia. Het contact met Gert was via de e-mail snel gemaakt en sindsdien prettig en ontspannen.

 

Aangezien we zondagavond aankwamen, hebben we voor de eerste nacht een hotel geboekt in Valencia. Gert heeft ons de volgende dag opgehaald en naar zijn camperstalling gebracht. De Hymer camper is van veel luxe gemakken voorzien en ruim genoeg voor een familie met 2 kinderen. Binnen is het netjes en praktisch. Van buiten is de camper goed, al zie je uiteraard wel dat hij al enige jaren meegaat (steenslag)

Wij hadden besloten om langs de kust ons geluk te beproeven. Onze kinderen houden van zee, klauteren en schelpen zoeken Bovendien waren de weervoorspellingen goed en wij wilde vooral genieten en ontspannen.

In deze tijd van het jaar zijn sommige kustplaatsen “uitgestorven” en niet altijd even aantrekkelijk. Maar dat is natuurlijk het voordeel van een Camper. Als het niet bevalt, dan reis je nog even verder. Uiteindelijk hebben wij een schitterende week gehad langs de zuidkust en nog een extra dag in Valencia De Camper beviel goed als reis auto en slaapgelegenheid. Uiteraard moet je realiseren, dat je relatief groot bent en dat nauwe straatjes niet altijd zo handig zijn.

Kortom indien je houdt van reizen en wellicht gratis kamperen (je kan in Spanje op veel plaatsen gratis staan) dan kunnen we aanraden. Ook Gert is een zeer vriendelijke persoonlijkheid die je met zijn ontspannen houding meteen het juiste vakantiegevoel geeft.

© 2021 Camper Huren in Spanje | Al vanaf € 50 per dag kun je je camperavontuur beginnen rechtstreeks vanuit Valencia. Voor een optimale gebruikerservaring en voor marketingdoeleinden maakt deze website gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Notice en onze Privacy Policy