Reacties

Dan hoor je het ook eens van een ander

Jan-Kees & Hariette

Jan-Kees & Hariette 18 dagen - 2 Volwassenen - Catalonie - September 2015

Begin Sept hebben wij bij camperhureninspanje een camper gehuurd voor twee en een halve week. We hebben voor camperhureninspanje gekozen vanwege de aantrekkelijke prijs en het feit dat alles er al bij inzit. Aankomend op het vliegveld van Valencia zaten we al meteen in de vakantiesfeer met die warme temperaturen.

 Gert stond ons op te wachten om ons naar de camper te brengen. Na de papierwinkel gedaan te hebben volgde een uitgebreide uitleg en dat was erg fijn. Gert neemt ruim de tijd hiervoor en zorgt ervoor dat je alles weet wat je moet weten voor de start. Na een anderhalf uur waren we onderweg, eerst even boodschappen doen en toen het avontuur tegemoet.

De camper was vrijwel nieuw, redelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook meer dan ruimte genoeg in zo'n integraalcamper. Vanwege de temperaturen waren we ook erg blij met de (eco) airco in het leefgedeelte en de luifel buiten om in de schaduw te kunnen zitten. De tomtom die er inzat hebben we ook veel gebruikt.

Alles bij mekaar was alles goed geregeld, vanaf het begin was de email communicatie en telefoon erg prettig en snel. Het is fijn om te kunnen huren bij een Nederlander die ons alles in onze eigen taal uitlegt. Voor eventuele vragen en problemen kun je onderweg altijd meteen bij Gert terecht en dat geeft geruststelling. Wij vinden het ook een aanrader om direct in Spanje te huren zodat je de lange reis en een hele hoop geld uitspaart. We denken er alvast over om dit volgend jaar nog een keer te doen.

Groetjes

Jan-Kees

© 2021 Camper Huren in Spanje | Al vanaf € 50 per dag kun je je camperavontuur beginnen rechtstreeks vanuit Valencia. Voor een optimale gebruikerservaring en voor marketingdoeleinden maakt deze website gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Notice en onze Privacy Policy