Reacties

Dan hoor je het ook eens van een ander

Ed en Yvonne

Ed & Yvonne - 18 dagen - 2 volwassenen en 1 zoon - Alicante en omgeving - juni 2015

Voor onze vakantie hadden we na een 1e ervaring in 2014 met een Nederlandse verhuurder van een camper, weer een camperreis in gedachte voor 2015. Als je maar 3 weken vakantie kunt nemen is 4000 km op en neer rijden, saai en kost je bakken tijd. Kunnen we niet in het land van de bestemming een camper huren ?

Na wat zoeken kwamen we terecht op de site van Gert. We mailden hem en daarna ging al het contact heel vlotjes. We wilden een wat luxe camper hebben die Gert kon leveren via een bevriende organisatie. Tickets hebben we geregeld via Transavia.

We kozen voor onderstaande auto.

Adria Sonic Axess I 600 SCT

Inline images 1 Displaying 00000000812.jpg

Na aankomst in Valencia, werden we keurig volgens afspraak opgehaald door Gert en naar de camper gebracht. Na wat uitleg en de bekende papierwinkel rondom de verhuurperiode, gingen we op pad en reden richting Alicante.

De volgende dag ontdekten we een technisch probleem met de vuilwatertank. >Na contact met Gert kregen we een adres op in de buurt van Alicante, waar dit snel en vakkundig werd verholpen. Gert had dit echt allemaal prima geregeld.

De inrichting van de camper was naar verwachting en de inventaris ruim voldoende. Gert levert evt. ook een BBQ en verhuurt ook fietsen bij de camper.

Wij hebben diverse mooie campings bezocht aan de Costa Blanca met als hoogtepunt voor ons de camping in Calpe. Alles op loopafstand van max. 10 minuten. Het centrum van Calpe, het strand en sinds kort zelfs een McDonalds net buiten de camping. Ook het weer in Juni was perfect. Niet te heet, eigenlijk continue 28 graden

Ook het inleveren verliep weer soepel. Gert was er weer op tijd met onze koffers en bracht ons naar Valencia, naar zijn kroeg La Bici, waarna wij de stad in gingen. Later die dag zijn we terug gegaan naar het vliegveld om na een geslaagde vakantie weer huiswaarts te keren.

Ik heb Gert bij het afscheid een dikke 9 gegeven voor zijn aandeel in onze vakantie en van Yvonne kreeg hij zelfs een 10. Wij kunnen Gert zeker aanbevelen voor een camperreis door Spanje.

Ed & Yvonne uit Rotterdam.

© 2021 Camper Huren in Spanje | Al vanaf € 50 per dag kun je je camperavontuur beginnen rechtstreeks vanuit Valencia. Voor een optimale gebruikerservaring en voor marketingdoeleinden maakt deze website gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Notice en onze Privacy Policy