Reacties (niet actueel)

Dan hoor je het ook eens van een ander

Yvonne & Tommy

Begin Augustus 2014- Achterland van Valencia - 2 weken - 2 volwassenen, 1 dochter - Hymer 644 alkoofcamper

Wij zijn in augustus weg geweest met deze fantastische camper en hebben enorm genoten van het feit dat je je eigen huisje bij je hebt. De camper is goed onderhouden en voorzien van alle gemakken.

Een absoluut avontuur om hier eens mee op vakantie te gaan. Groot bijkomend voordeel is dat je niet eerst dagen kwijt bent om in Spanje te komen, maar direct vanaf het vliegveld van start kan. We hadden oorspronkelijk het plan om langs de kust vanaf Valencia naar Barcelona te toeren, maar al snel kwamen we tot de ontdekking dat het binnenland erg veel moois te bieden had. Zo zijn we oa bij Salto de la Novia geweest, vanaf de camping Altomira (Segorbe) Dit is een mooie natuurlijke waterbron, waar je heerlijk een middag kan toeven. Verder zijn we naar de "grutas de San Jose " geweest, was bijzonder mooi en indrukwekkend om door deze grotten heen te varen. Ook waren we zeer onder de indruk van het stadje Bocairent, een authentiek Spaans stadje. Hier verbleven we op een hele gezellige boeren camping genaamd zona de acampada/villa carmen. Hier staan allerlei fruitbomen, amandelbomen, olijfbomen en voorzien van een simpel zwembad. Een echte aanrader!

Camperhureninspanje is een betrouwbare partij en tevens een van goedkoopste om een camper te huren. We hebben diverse campersites vergeleken in Spanje en deze camper bleek verreweg een van de goedkopere. Alvorens onze vakantie begon hebben we keurig uitgebreide informatie ontvangen betreffende de inboedel van de camper. Alles is aanwezig en van alle gemakken voorzien. Bij aankomst staat Gert keurig klaar om uitleg te geven over de camper en kun je dus vrij snel met alle benodigde informatie van start. Absolute aanrader om veilig en betrouwbaar voor een goede prijs Spanje te ontdekken!

© 2023 Camper Huren in Spanje | Al vanaf € 57 per dag kun je je camperavontuur beginnen rechtstreeks vanuit Valencia. Voor een optimale gebruikerservaring en voor marketingdoeleinden maakt deze website gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Notice en onze Privacy Policy