Kleine lettertjes en prijssysteem

Als je het echt weten wilt

Richtprijzen per dag

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en veranderen vaak. Stuur in alle gevallen een aanvraag op zodat we de beschikbaarheid maar ook de prijs kunnen bevestigen. No strings attached! Het kan zomaar zijn dat de prijs nog wat voordeliger uitvalt door een korting of speciale aanbieding.

 

  Promo  

  Laag   

  Midden  

   Hoog   

Uma T. Hymer Alkoofcamper  € 84 € 90 € 106 € 120
Jessie Roller Team Camperbus € 91 € 104 € 123 € 145
Lili M. Hymer Hefdak Camperbus € 101 € 115 € 136 € 160
Blondie McLouis Camperbus € 95 € 108 € 128 € 150
Amora XGO Halfintegraal
€ 110 € 126 € 149 € 175

Dag tevoren ophalen/volgende dag terugbrengen*

Half dagtarief Half dagtarief Half dagtarief Half dagtarief
* Onze verhuren lopen normaalgesproken van 10.00 's morgens tot 18.00 's middags. Om 18.00 ophalen kan en om 10.00 terugbrengen ook. Uitleveren in de weekeinden en op feestdagen kost € 50. Terugbrengen in weekeinden is gratis behalve als je er de shuttle service bij neemt. 

 

Seizoenen

Ook de seizoenen zijn variabel, dit is een globale indicatie

Promo   Nov-Mrt behalve lange weekenden en lokale feestdagen  
Laag Apr, Mei, Okt, lange weekenden en lokale feestdagen
Midden    Paasweek, Juni - 15 Juli, September
Hoog 16 Juli - Augustus

 

Duurkortingen

Duur Korting
1 - 11 dagen  0 %
12 - 18 dagen 5 %
19 - 25 dagen 10 %
26 - 31 dagen  15 %
32 dagen en meer 20 %

Geen duurkortingen in hoogseizoen 

Minimum duur 

Korter dan 5 dagen huren kan maar er wordt voor 1,2,3, 4 of 5 dagen dezelfde prijs gerekend. In midden-, hoogseizoen, paasweek en lange weekenden gelden minima van 5 tot 7 dagen.  

 

Extra's

  Prijs € Max €  
Shuttle Service € 60          Van vliegveld Valencia of stad naar camper en vice versa, max 6 pers
Beddengoed en Handdoeken € 22 pp   Hoeslaken, laken en/of dekbed met overtrek, kussen, kussenovertrek en 2 handdoeken pp
Uitrusting Keuken  € 0   Borden, bestek, pannen, mokken, glazen, snijplank, onderzetters, koffiepercolator, theedoeken, keukendoekje, afwasborstel, messen, schaar, kurketrekker, flessenopener, blikopener, kleerhangers.
Opklapstoel € 13   Comfortabele opklapstoel met verstelbare rugleuning
Klaptafel met vier mini krukjes € 17   Eettafeltje van aluminium, vouwt dubbel. Met vier mini krukjes erin, goed voor de luie voetjes
Fiets € 4,50 / dag  € 135 Gewone stadsfiets met 3 of meer versnellingen, NLs formaat met 28 inch wielen. Voor het meenemen van fietsen moet een fietsenrek achterop gemonteerd worden, behalve bij de Hymer
E-bike € 9 / dag  € 270 Electrisch fiets, gewoon stadsmodel met 7 versnellingen, NLs formaat met 28 inch wielen. Voor het meenemen van fietsen moet een fietsenrek achterop gemonteerd worden, behalve bij de Hymer
Kinderfiets € 3 / dag  80 Kleinere 20 of 24 inch kinderfiets. Mountainbike model
Electrische step € 8 / dag  € 240 Helemaal hip in Spanje, en terecht. Lekker compact, opvouwbaar, eco en snel (25 km/u) Kan uiteraaard met alle campers mee. Zie voor details Tips > Fietsen bij? Step bij?
Fietsenrek € 0   Voor als je fietsen mee wilt nemen. Niet nodig voor Hymer en gratis voor Rimor en Roller Team
Barbeque € 30   De enige echte Weber
Kinderstoeltje € 2,50 / dag € 90   Voor Peuters
Maxicosi € 3 / dag € 90 Voor babies
Fietsstoeltje € 1,50 / dag € 60 Voor achterop de fiets
Kinderhelm fiets € 0,50 / dag € 15 Verplicht in Spanje
Huisdieren mee € 50   Ze mogen meestal mee, eerst overleggen graag
Kampeerset € 3 / dag € 90 Tent + matras + pomp + tentzeil
Draagbaar Toilet € 3 / dag € 90 Voor de campers zonder WC

 

Vrije Kilometers

300 km vrij/dag (UmaT 150 km) , daarboven € 0,30 / km. Uitzonderingen zijn bespreekbaar. 

 

Wat is inbegrepen in de prijs

 • Rijklaar maken, uitleveren en ontvangen van de camper
 • BTW
 • All risk verzekering met 24 uurs pech onderweg service in heel Europa, engels gesproken
 • Een uitgebreide uitleg in het Nederlands
 • Indien nodig kun je je auto parkeren voor de duur van de verhuur
 • Minstens één volle gasfles en een tweede in gebruik
 • Waterslang om tank te vullen
 • Electriciteitskabel om aan te sluiten op 220V
 • Keukeninrichting
 • Tabletten voor de WC

 

Verzekering en eigen risico

Alle campers zijn all-risk verzekerd. Dit is een standaard verzekering voor de commerciele verhuur met een eigen risico van € 800 per geval of zijde van de camper (€ 1100 voor de Lili M. Hymerbus). Deze €800 is ook meteen de borg die je betaalt bij uitgifte van de camper. Schade aan de camper wordt dus voor de eerste € 800 verhaald op de borg. Vanaf de € 800 neemt de verzekering het over. Het gaat hier om schade die je zelf aanbrengt of die aangebracht wordt door derden zonder dat bekend is wie of wat het was. In het geval van schade door derden met bekende tegenpartij moet er een europees schadeformulier worden ingevuld. In dit geval komt de schade uiteraard voor rekening van de WA verzekering van de tegenpartij. Schade die je zelf aanbrengt aan derden is altijd gedekt door de WA verzekering en wordt dus niet in rekening gebracht op de borg. Uiteindelijk is dit dus een verzekering die gelijk is aan die van een gewone autoverhuur. 

Omwille van deze verzekering geldt ook de eis dat de bestuurder niet jonger dan 23 jaar mag zijn en minstens 2 jaar in bezit moet zijn van het rijbewijs B. Uitzondering hierop is de Lili M. Hymerbus, die mag je wel rijden onder die leeftijd en zonder ervaring maar met een eigen risico van € 1350 ipv € 1100

De fietsen en Ebikes hebben een aparte borg van € 150 / fiets.

Indien er bij de teruggave geen schade is wordt de borg maximaal 4 werkdagen na teruggave terug gestort. Als er wel schade is wordt de volledige borg ingehouden totdat er een prijsopgave is gedaan. Eenmaal bekend wordt de borg (of een deel ervan) teruggestort. Dit kan tot een maand duren.  

 

Annuleringen

 Als de verhuur om welke reden dan ook wordt geanuleerd door de klant worden de volgende annuleringskosten berekend:

 • meer dan 60 dagen voor ingang van de verhuur; 20% van de totale huursom met minimum van € 150
 • tussen 60 en 31 dagen voor ingang van de verhuur; 50% van de totale huursom
 • tussen 30 en 16 dagen voor ingang van de verhuur: 80% van de totale huursom
 • 15 dagen en minder voor ingang van de verhuur: 100% van de totale huursom

 

In- en uitleveren van de camper

De campers worden uitgeleverd met een volle tank diesel. Deze dient ook weer afgetankt ingeleverd te worden. Indien niet het geval wordt er €35,- plus de kosten brandstof in rekening gebracht. De WC cassette en de grijswater tank dienen leeg en schoon te zijn. Indien niet het geval wordt € 150,- in rekening gebracht.  Van binnen dient de camper schoon ingeleverd te worden, zoals hij werd uitgeleverd, met speciale aandacht voor de Douche/WC en koelkast. Indien niet schoon wordt er € 150,- in rekening gebracht. De buitenkant hoeft niet gewassen te worden. 

Later inleveren kan maar alleen met uitdrukkelijke geschreven toestemming van de verhuurder. Deze toestemming moet minstens 3 dagen vantevoren worden aangevraagd en goedgekeurd. Zonder deze toestemming wordt eerst € 40 per uur in rekening gebracht, daarna het driedubbele dagtarief per dag. 

Het later ophalen of eerder terug inleveren van de camper nadat de reservering definitief is gemaakt geeft in geen geval recht op teruggave van de niet gebruikte huursom.

De betaling van de totale huursom en de borg en de ondertekening van het huurcontract moeten gedaan zijn voordat de camper wordt uitgeleverd.

De verhuurder behoudt zich het recht voor de gereserveerde camper te vervangen door een andere camper van dezelfde categorie en/of aantal plaatsen of uit een hogere categorie.

Een goede reden om de koffers te pakken

Few Clouds

12.94°C

Amsterdam, NL

Few Clouds
Clear Sky

19.76°C

Valencia, ES

Clear Sky
© 2023 Camper Huren in Spanje | Al vanaf € 57 per dag kun je je camperavontuur beginnen rechtstreeks vanuit Valencia. Voor een optimale gebruikerservaring en voor marketingdoeleinden maakt deze website gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Notice en onze Privacy Policy